Search here...
TOP
Hey, it’s me!

Nogmaals hallo en leuk dat je een bezoekje brengt aan Global-Treasures.com!  Mijn naam is Britt en op deze website kun je allerlei tips en persoonlijke verhalen vinden over de reizen die ik heb gemaakt. Zo weet jij welke plekken de moeite waard zijn tijdens je reis, maar ook welke plekken je beter kunt overslaan!

THE STORY BEHIND THE BLOG

Al van jongs af gaan ging ik regelmatig met mijn ouders en broer op vakantie. Doordat ik al op jonge leeftijd een redelijk aantal landen binnen Europa had gezien, ging ik in 2016 eindelijk op reis naar de Verenigde Staten. Dit was iets wat al lang op mijn lijstje stond. En toen kreeg ik de smaak eigenlijk pas goed te pakken. 

Nadat ik in 2018 gestopt was met mijn studie, besloot ik op reis te gaan. Uiteindelijk bleef ik 5 maanden weg en bezocht ik Australië, Nieuw-Zeeland en Bali. Absoluut één van de gaafste dingen die ik ooit heb gedaan. In januari 2019 ging ik naar Marokko. In juni en juli backpackte ik door Vietnam, Thailand en Cambodja en in september bracht ik voor het eerst een bezoek aan Engeland!

Ondertussen mag ik al 27 landen van mijn lijstje afstrepen en dat op 22-jarige leeftijd