Search here...
TOP

Zakelijk contact

Bent u een bedrijf en wilt u contact met mij opnemen om mij op de perslijst te zetten, producten toe te sturen voor een review of voor een andere samenwerking? Neem dan zeker even contact op via info@www.global-treasures.com of via het contactformulier!

Disclaimer

Ik zal bij al mijn artikelen aangeven wanneer ik een product heb ontvangen, als het een gesponsord artikel is of als het een artikel is in samenwerking met een bedrijf. Daarbij zal ik altijd mijn eerlijke mening geven en laat ik mij niet beïnvloeden door het feit dat ik het product gratis heb ontvangen.

Informatie gebruiken

Het is niet toegestaan informatie op deze website te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Global-Treasures.com. U mag informatie op deze website wel afdrukken en/of downloaden voor persoonlijk gebruik.

Afbeeldingen

De afbeeldingen en illustraties die op Global-Treasures.com staan mogen niet gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming. Foto’s en illustraties maakt Global-Treasures.com zelf. Wanneer je graag een foto van deze website gebruikt, neem dan eerst contact op via info@www.global-treasures.com of via het contactformulier voor toestemming.

Affiliate

Voor een aantal producten staan affiliate links op mijn website. Dit betekent dat, wanneer jij op een link klikt en op die website iets koopt, Global-Treasures.com een commissie krijgt. Als dit het geval is staat dit ook altijd vermeld onderaan het artikel.

Nog vragen? Neem dan contact op via info@www.global-treasures.com of via het contactformulier.