Search here...
TOP

Thema’s

BACKPACKEN


Marrakech, Marokko | Global-Treasures.com

Ondertussen heb ik al een heleboel reizen gemaakt en een aantal daarvan waren met een backpack op mijn rug. Daar heb ik dus ook de nodige dingen van geleerd. 

Onder het kopje backpacken geef ik je daarom wat tips die zeker van pas kunnen gaan komen op jouw eerste backpacktrip! 


Marrakech, Marokko | Global-Treasures.com

Tegenwoordig hebben veel mensen een bucketlist: Een lijst met dingen die ze ooit nog willen doen. Zelf heb ik er ook al jaren een en wordt de lijst alleen maar langer en langer. 
Maar ondertussen heb ik ook al een paar items af kunnen strepen. Welke dat zijn en of ik het zou aanraden, lees je onder het kopje “Bucketlist.” 

Thema’s

BUCKETLIST

Thema’s

BUDGET


We zijn en blijven Nederlanders en dat betekent dat we graag op het geld letten. En dat is niet zo gek want niet iedereen heeft evenveel te besteden, Vandaar ook het kopje budget! 

Hierin kun je een heleboel tips vinden o, geld te besparen tijdens je reis, waardoor je toch extra van je vakantie kunt genieten omdat je weet dat je hier en daar wat hebt kunnen besparen!
6x lekkere restaurants Manchester - Engeland | Global-Treasures.com

In de categorie lijstjes kun je een heleboel lijstjes vinden met daarin wat tips op allerlei gebieden.

Je kunt er bijvoorbeeld lijstjes met fijne reisapps, goede hostels en leuke activiteiten vinden!


Auckland Art Gallery Toi o Tāmaki - Auckland, Nieuw-Zeeland | Global-Treasures.com

Thema’s

LIJSTJES

Thema’s

PERSOONLIJK


Zo af en toe vind ik het ook leuk om een persoonlijk artikel te delen, zodat jullie weten waar op de wereld ik op dat moment te vinden ben en welke reizen er voor dat jaar op de planning staan.

Deze artikelen zal je niet extreem vaak tegenkomen maar zo af en toe vind ik het wel leuk om iets persoonlijks te delen. Zo weten jullie ook wat er achter de schermen staat te gebeuren.


Cape Reinga Tour - Nieuw-Zeeland | Global-Treasures.com


Soms is het moeilijk om in te schatten hoeveel tijd je in een bepaald land nodig hebt. In dit kopje kun je daarom makkelijk leuke reisroutes terugvinden.

Ik deel met jullie hoeveel tijd ik op iedere plek en in ieder geland heb gespendeerd en of dat aan te raden was.  Zo haal jij het meeste uit je reis en hoef je niet te haasten!


Thema’s

REISROUTES

Thema’s

TAGS


Fox Glacier, Franz Josef - Nieuw-Zeeland | Global-Treasures.com

Regelmatig zie ik op reisblogs tags verschijnen en daarom leek het me wel leuk om ook hiervoor een pagina aan te maken op Global-Treasures.com

Ik vul vragenlijsten in die betrekking hebben op mijn gemaakte reizen en misschien haal jij er op die manier ook nog wat handige tips uit!
In de categorie tips staan artikelen waarin ik allerlei soorten tips met je deel. Bijvoorbeeld dingen die handig zijn om te weten als je gaat backpacken in Australië, leuke eettentjes in Manchester en meer! 

Deze pagina is zeker handig om eens te bekijken als je gaat reizen. Hopelijk ga je op die manier toch net iets beter voorbereid of met een fijner gevoel op reis.


Nimbin Grasshoppers tour - Australië | Global-Treasures.com

Thema’s

TIPS